русский корабльнахуй
 
Україна  30 серпня 2024 22:55 

Удар рашистів КАБами по Харкову: Загинули 7 осіб, зокрема дитина. 77 постраждалих, серед них 18 дітей

підтримай автора: оригінал
11
346
0
Внаслідок удару РФ по Харкову загинуло семеро осіб. 77 людей поранено.
Про це повідомив міський голова Ігор Терехов, передає Цензор.НЕТ.
"У Немишлянському районі окупанти вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще мінімум троє людей у цьому районі поранені. В Індустріальному районі у палаючій багатоповерхівці вже двоє загиблих", - йдеться в повідомленні.
Глава ОВА Олег Синєгубов заявив, що в Індустріальному районі Харкова 5 осіб дістали поранення. "Вже відомо про трьох загиблих у багатоповерхівці в Індустріальному районі", - додав мер.
"Внаслідок ворожих ударів по Харкову вже 28 поранених. Медики продовжують працювати на місцях влучань", - написав пізніше Синєгубов. Пізніше Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих зросла до 47.
The Russian strike on Kharkiv directly on people, on ordinary house. All services are currently engaged in the rescue operation. I thank everyone who is helping to save lives at this moment.
This strike was carried out using a Russian guided aerial bomb—a strike that could have… pic.twitter.com/ydRfqPju6n
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) August 30, 2024
Він розповів, що 20 травмованих людей внаслідок обстрілу Харкова перебувають тяжкому чи вкрай тяжкому стані. Є постраждалі з ампутаціями. Перед цим Синєгубов розповів, що ворог влучив у 5 локацій:
Індустріальний район, 12-поверховий будинок. Тут пошкоджені 5 автомобілів, три людини загинули. Центральна частина міста. Влучання в землю, загоряння трави. Загинула 14-річна дівчина, є ще четверо постраждалих.
Слобідський район. Влучання в складську будівлю. Двоє потерпілих. Пошкоджені три будинки. Постраждали шестеро людей. О 19:04 Синєгубов повідомив, що кількість загиблих зросла до шести.
Удар русских фашистов по Харькову – просто по людям, по обычным домам pic.twitter.com/LJCD7YUdAc
— распад и неуважение (@VictorKvert2008) August 30, 2024
О 22:04 Синєгубов повідомив, що кількість загиблих зросла до семи. З-під завалів 12-ти поверхівки в Індустріальному районі дістали загиблу жінку. Про це розповів мер міста Ігор Терехов.
Раніше повідомлялось, що росіяни вдарили по Харкову КАБами. Згодом у ДСНС повідомили, що кількість постраждалих зросла до 77, з них 18 дітей. Загиблих семеро, з них одна дитина 2009 року народження.
"На місці влучання ворожої авіабомби продовжують працювати підрозділи ДСНС. Рятувальники ліквідовують пожежу, розбирають завали та проводять пошукові роботи. Організовано освітлення місця події", - йдеться у повідомленні.