русский корабльнахуй
 
Останні новини  29 серпня 2024 09:50 

Україна сьогодні вшановує День пам'яті захисників України

підтримай автора: оригінал
11
-
0
Сьогодні, 29 серпня, Україна відзначає День пам'яті захисників, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Це день, коли ми згадуємо тих, хто віддав своє життя, захищаючи мир і свободу українського народу.
10 років тому російські окупанти оточили в Іловайську наших захисників, сили ворога переважали. росія збрехала, що надасть "зелений коридор", а під час виходу наших захисників накрила їх вогнем. Тоді полягли 366 українських воїнів, 429 – зазнали поранень, 158 – зникли безвісти, 300 – опинилися в полоні. Памʼять про загиблих житиме в наших серцях та в історії нашої Держави.
Цей день нагадує нам про важливість єдності та спільних зусиль у боротьбі за свободу. Ми повинні пам'ятати наших героїв не лише в офіційні дати, а й кожного дня, цінуючи їхню жертву та продовжуючи справу, за яку вони боролися.
Вшановуємо пам'ять всіх захисників та захисниць, які віддали життя за Україну. Схиляємо голови перед всіма захисниками, які віддали своє життя у боротьбі за нашу свободу і незалежність. Нехай пам'ять про наших захисників буде вічною.