русский корабльнахуй
 
Україна  28 серпня 2024 18:20 

З 2025 навчального року МОН вимагатиме очного навчання дітей в школах

підтримай автора: оригінал
9
731
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
З 1 вересня 2025 року МОН вимагатиме очного навчання дітей у школах за місцем перебування. До цього часу діти-переселенці можуть навчатися онлайн, але міністерство закликає батьків розглянути можливості безпечного очного навчання.
З 1 вересня 2025 року в Україні будуть достатньо жорстко вимагати виходу всіх дітей на очне навчання у школах за місцем фактичного перебування. Про це повідомив журналістам міністр освіти та науки Оксен Лісовий, передає Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
На запитання, чи дітям-переселенцям цей рік ще дозволили навчатися онлайн, Лісовий відповів: «Так. Вони можуть обирати продовжувати навчатися онлайн, але ми звичайно закликаємо батьків свідомо до цього поставитися. Ще рік онлайну – це доволі важко».
«Тому спонукаємо, просимо розглядати будь-які можливості, де дитина може безпечно навчатися очно, нехай дитина йде та навчається очно. Але так, рік ще можна буде, але з 1 вересня 2025 року ми будемо достатньо жорстко вимагати повного виходу всіх дітей за місцем перебування», - сказав Лісовий.