русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  28 серпня 2024 17:16 

У Чернівцях планують об'єднати два позашкільних заклади

підтримай автора: оригінал
5
1.8k
0
У Чернівцях планують припинити діяльність міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, що на вулиці Небесної Сотні, 23. Центр приєжнають до Чернівецького центру юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка, що на вулиці Головній, 220.
Відповідний проєкт рішення, опублікований на сайті ЧМР, розглянуть на сесії міськради завтра, 29 серпня, пише molbuk.ua
Зазначають, що такі зміни відбудуться "у результаті реорганізації".
Відтак усе майно, майнові та немайнові права та обов’язки центру творчості перейдуть переходять до центру юних техніків.
Створять відповідну комісію із реорганізації.
У самому центрі кажуть, що працівники ще не поставлені до відома про можливу реорганізацію. Наразі, кажуть, заклад працює "на повну". Є багато відвідувачів та різноманіття гуртків на будь-який вибір. Як буде відбуватися робота закладу далі - поки не знають. Просять усі питання скеровувати до управління освіти міськради.
Начальниця управління освіти Чернівецької міськради Ірина Ткачук запевнила у коментарі molbuk.ua, що центр залишиться працювати на тому ж місці, де він зараз розташований. Працівники також працюватимуть, як і раніше.
"Просто таким чином ми зможемо підсилити цей міський центр - те, що в них уже є, і за рахунок тих гуртків, які однакового спрямування, але вони недозаповнені, ми зможемо доповнити їх одне одним. Водночас по пів ставки за рахунок цього об'єднання цих гуртків вивільнити. І за допомогою тих же працівників, які там зараз, проводити інші гуртки на базі шкіл (для зручності учнів), які зможуть надавати дітям більше послуг", - пояснила Ірина Ткачук.
Редактор: Галина Олійник
28-08-2024, 17:16