русский корабльнахуй
 
Новини  28 серпня 2024 16:00 

Поліцейські оперативно розшукали шахрая, який ошукав буковинця на суму понад 2500 доларів США

підтримай автора: оригінал
9
-
-
Коштами жителя Дністровського району фігурант заволодів під приводом продажу мотоцикла. Наразі дізнавачі поліції задокументували протиправні дії хлопця, причетного до вчинення шахрайства.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
26 серпня до відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції із заявою про шахрайство звернувся 22-річний житель Дністровського району.
Заявник розповів поліцейським, що зустрівся з незнайомим продавцем мотоцикла та передав йому 2515 доларів США, як оплату за транспортний засіб. Однак, після отримання коштів незнайомець втік з місця події.
Отримавши інформацію про кримінальне правопорушення, співробітники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) ЧРУП та оперативники УКР ГУНП негайно розпочали першочергові розшукові заходи та оперативно встановили особу парубка, який ошукав заявника. Ним виявився 17-річний житель с. Кам’янка Чернівецького району.
Правоохоронці вилучили речові докази.
Відомості про подію дізнавачі відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) ЧРУП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення буковинцю про підозру у вчиненні кримінального проступку.
Досудове розслідування триває.