русский корабльнахуй
 
Новини  27 серпня 2024 16:00 

На Буковині поліціянти затримали чоловіка, підозрюваного у викраденні автомобіля

підтримай автора: оригінал
3
-
-
Завдяки професійним діям оперативників Управління карного розшуку ГУНП, співробітників відділення поліції №1 (м. Сторожинець) ЧРУП та поліцейських офіцерів громади вдалося швидко розшукати і повернути власнику транспортний засіб. Буковинцю, причетному до скоєння кримінального правопорушення загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області .
Уранці, 26 серпня, до поліції звернувся 55-річний житель Чернівецького району та повідомив, що невідома особа заволоділа його транспортним засобом «ВАЗ», який знаходився на території парковки Сторожинецької міської ради.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції, оперативники Управління карного розшуку ГУНП та поліцейські офіцери громади. На пошуки автівки було орієнтовано наряди поліції Буковини.
У результаті злагоджених професійних дій, співробітники поліції швидко вийшли на слід зловмисника та визначили можливі маршрути його руху.
Відтак – оперативно розшукали викрадений автомобіль та встановили особу порушника. Ним виявився 21-річний житель Красноїльська. Зловмисник пояснив поліцейським, що викрав легковик аби комфортно потрапити додому.
Як з’ясувалося, чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічного злочину.
Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього транспортний засіб.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч . 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Також поліцейські звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.