русский корабльнахуй
 
Чернівці  27 серпня 2024 13:10 

На Буковині чоловік на Mercedes збив велосипедиста та втік

підтримай автора: оригінал
9
1k
0
Фото: Національна поліція
Транспортний засіб, причетний до аварії, вилучили. Досудове розслідування триває.
Уранці 26 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Лукавці водій наїхав на велосипедиста і втік з місця події, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
У ДТП 65-річний житель села Верхні Лукавці отримав тілесні ушкодження. Лікарі бригади швидкої медичної допомоги госпіталізували чоловіка.
Для розшуку водія та транспортного засобу, причетного до аварії, орієнтували наряди поліції Чернівецької області. За результатами оперативно-розшукових заходів вдалось встановили місцеперебування автомобіля, на якому були пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди, та особу водія. Ним виявився 29-річний житель Сторожинецької громади, який на момент автопригоди керував автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter 308».
Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Транспортний засіб вилучили. Досудове розслідування триває.