русский корабльнахуй
 
Чернівці  27 серпня 2024 13:22 

«Якщо ви чекали знак - це він»: у Чернівцях відкрили Центр рекрутингу української армії

підтримай автора: оригінал
8
1k
0
Фото: МА АСС
Усіх охочих, хто вагається чи має перестороги щодо служби у Збройних Силах України, закликають прийти і знайти вакансію за своїми вміннями та побажаннями.
У Чернівцях відкрили Центр рекрутингу української армії. Він працюватиме у місцевому ЦНАПі, що на вулиці Героїв Майдану, 7. Про це з місця події передає журналістка Медіа агентства АСС.
Рекрутинговий центр - це пілотний проєкт Міністерства оборони України. Його особливість у зміні підходу до залучення людей до Збройних Сил України.
«Підбір відбуватиметься з напрямку більш професійного та вмотивованого. Всі військовозобов'язані можуть ознайомитися із 10 тисячами вакансій. Військовозобов'язані матимуть повний супровід від подачі заявки до влаштування у відповідні бойові підрозділи. Кожен зацікавлений та вмотивований зможе потрапити у той підрозділ, де його професійні можливості будуть використовуватися», - розповів начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
Пріоритетно пропонуватимуться вакансії у ті бойові частини, що базуються у Чернівцях та області. Втім, є доступ до будь-яких частин та підрозділів по країні.
«Сподіваємося, що з відкриттям цього центру мобілізаційні плани виконуватимуться краще і кожна людина знайде гідне місце в українській армії», - зауважив міський голова Чернівців Роман Клічук.
У Чернівцях відкрили вже 33-й рекрутинговий центр в Україні
Долучатися можуть усі охочі віком від 18 до 60 років, як чоловіки, так і жінки.
Тут рекрутери надають інформацію щодо вакансій, а також супроводжують кандидата на шляху до призначення на посаду у військовому підрозділі. Центр рекрутингу української армії пропонує вакансії у Збройних силах України, поступово розширюючи перелік на всі Сили безпеки та оборони України.
«Треба надати людям можливість знайти себе у Силах оборони. Тим, хто ще вагається, має перестороги, чогось боїться. У вас тепер така можливість є: цивільна обстановка, цивільне середовище, цивільні рекрутери. Телефонуйте, задавайте питання. Тут навчені люди нададуть інформацію про те, які є частини та вакансії. У нас ціле «меню вакансій». Тому, якщо ви чекали знак - ось він. Приходьте, знаходьте себе. Усі хто дійсно розуміє, що треба захищати країну. Це для вас ще одна точка доступу до інформації», - сказав Олексій Бежевець, уповноважений Міноборони з питань рекрутингу.
Контакти Центру рекрутингу української армії у Чернівцях
[email protected]
+380964358925
+380663863014
Номер доступний у WhatsApp, Telegram та Viber.
Графік роботи:
- понеділок 09:00 – 17:00
- вівторок 09:00 – 17:00
- середа 09:00 – 17:00
- четвер 09:00 – 17:00
- п’ятниця 09:00 – 17:00
- субота - зачинено
- неділя – зачинено