русский корабльнахуй
 
Останні новини  26 серпня 2024 14:04 

Чи будуть в Чернівцях додаткові ранкові автобуси

підтримай автора: оригінал
8
-
0
У Чернівцях через ремонтні роботи на вулиці Руській тролейбуси тепер розпочинають свій маршрут із кінцевих зупинок.
Для зручності пасажирів ввели додатковий ранковий рейс тролейбуса №8а, який вирушає зі зупинки Степана Бандери о 06:05, - про це повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління.
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber
Журналісти 0372.ua звернулися до пресслужби Чернівецького тролейбусного управління з питанням, чи плануються ще додаткові рейси вранці або ввечері.
У відповідь повідомили, що на даний момент наявний ранковий рейс маршруту 8а покриває потреби пасажирів, і введення додаткового транспорту поки що не передбачається. Про будь-які зміни в ЧТУ повідомлять додатково.
Нагадаймо, що вулиця Руська наразі перекрита. А в звʼязку з тим, що водопровід та каналізація проходять рівно по центру вулиці, немає можливості перекривати виключно пів вулиці, адже запланована заміна комунікацій.
З вулиці Січових Стрільців на Кишинівську та з Кишинівської на Зелену спільно з поліцією встановили правило "головної дороги, - про це повідомляє Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.
Зазначається, що при повороті з Січових Стрільців на Кишинівську буде перевага в русі. Більше не потрібно буде чекати, поки проїдуть всі машини з зустрічної смуги. Аналогічна перевага при повороті з Кишинівської на Зелену.