русский корабльнахуй
 
Чернівці  26 серпня 2024 13:06 

«Замаскуй захисника»! Чернівчан закликають долучатися до плетіння маскувальних сіток для воїнів Сил оборони

підтримай автора: оригінал
8
373
0
Чернівчан закликають долучатися до плетіння маскувальних сіток для воїнів Сил оборони
Чернівчан запрошують долучатися до плетіння маскувальних сіток для воїнів Сил оборони. 27 та 28 серпня небайдужі містяни зберуться у освітньо-культурному та волонтерському Гончаренко центрі.
За словами директора простору Віталія Яремчука, потреба у маскувальних сітках на фронті постійно зростає.
«Скільки б маскувальних сіток не виготовляли волонтери, їх завжди потрібно більше. Сітки швидко зношуються та рвуться, перестають відповідати сезону, а нова техніка на фронті потребує захисту. Ми з командою простору вирішили зібрати чернівчан для плетіння сіток. Очікуємо, що зможемо закрити багато запитів наших захисників», — кажуть організатори.
У просторі додають: охочим приєднатися до ініціативи не потрібні спеціальні навички — лише час, вільні руки та бажання допомогти. Освоїти техніку плетіння можна на відкритому майстер-класі, який проводить команда.
«Ваш внесок — це не лише практична допомога, але й висловлення підтримки тим, хто стоїть на захисті нашої безпеки. Разом ми сильніші!», — кажуть організатори.
Маскувальні сітки у Чернівцях плестимуть 27 та 28 серпня о 17:00 за адресою вул. І. Франка, 1, другий поверх (Гончаренко центр Чернівці). Для участі достатньо заповнити коротку форму:
  • 27 серпня
  • 28 серпня