русский корабльнахуй
 
Новини  26 серпня 2024 11:39 

Тюрма і страшні гроші: астролог розповіла про долю Telegram і Павла Дурова

підтримай автора: оригінал
9
1k
0
Плутон у 10 домі — крах статусу через дії спецслужб В соцмережі Інстаграм астролог з Києва Aracchne проаналізувала наслідки затримання засновника Телеграм Павла Дурова, та як це може вплинути на подальшу долю месенджера.
"За картою події можна передбачити розвиток ситуації, а також зрозуміти, хто за нею стоїть.
Учора ввечері затримали творця соцмережі Вконтакте, а потім і месенджера Telegram – Павла Дурова. Стояв час Сатурна, тому це було замовленням держави. Також Сатурн знаходився в квадраті до Юпітера – міжнародна історія під зовнішнім впливом іншої держави, яка не піде йому на руку. Юпітер стаціонарний, тому іноземна країна, де його затримали, не дуже розуміє, що з ним робити далі. На Сатурні стоїть зірка Рігель: це означає, що замовники власноруч його схопити не могли, бо Рігель віднімає можливості самостійно пересуватися, тому діяли чужими руками.
Асцендент знаходиться в кінцевих градусах Овна, а це означає кінець історії: тобто її продовження буде розвиватися дуже стрімко, і стрімко має вийти результат. По Овну все відбувалося дуже швидко та раптово, бо в першому домі ще стоїть Уран. Управитель асцендента знаходиться в 2 домі – все залежатиме від того, скільки грошей доведеться віддати, аби помʼякшити ситуацію. Також в 1 домі стояв Місяць, тому він вже був попереджений якоюсь жінкою про те, що його затримають. Також за Ураном в 1 домі розвернули його гейт, проте щось пішло не так (а за таким положенням завжди щось буде не так), і все-таки довелося приземлитися у Франції.
Із тривог всієї ситуації – повний 12 дім увʼязнення: Сатурн (планета увʼязнення), Нептун (марні сподівання), а також Північний вузол – нова історія стосовно вʼязниці, яка буде розгортатися. Тому якийсь час йому дійсно доведеться посидіти у казематах.
Єдине, що може його врятувати – надзвичайно впливові бізнес-партнери, бо у 5 домі стоїть Сонце, Меркурій та Колесо фортуни (до речі, це означає, що летів він із відпочинку), діяти будуть на вдачу, це будуть чоловіки, скоріше за все декілька, і один зовсім юний. Лише грошей доведеться відвалити надто багато, оскільки і управитель асцендента в другому домі, і Венера в Діві в 6 домі, яка стала в поєднанні з Ліліт та Південним вузлом.
Наостанок у якості родзинки – Плутон в 10 домі: крах статусу через дії спецслужб", - каже астролог.