русский корабльнахуй
 
Новини  24 серпня 2024 17:04 

У Чернівцях чоловік жорстко забив до смерті співмешканку

підтримай автора: оригінал
10
1.9k
0
Під час розпивання алкоголю чоловік наніс жінці численних ударів руками, ногами і дерев’яним бруском
У Чернівцях поліцейські оперативно затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві співмешканки. Під час конфлікту 42-річний чернівчанин завдав своїй цивільній дружині численних ударів по голові та тулубу. Унаслідок отриманих травм 44-річна уродженка Луганщини померла. Правоохоронці швидко затримали зловмисника та вже повідомили йому про підозру у скоєному. Відповідно до санкції статті, підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
«Учора, 23 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те що під час надання медичної допомоги жительці Чернівців, яку ймовірно побили, вона померла», - йдеться у дописі.
Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили, що під час розпивання алкоголю, між 42-річним чоловіком та його 44-річною співмешканкою виникла словесна суперечка. В ході конфлікту чернівчанин наніс жінці численних ударів руками, ногами і дерев’яним бруском по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла.
Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.