русский корабльнахуй
 
Новини  23 серпня 2024 19:00 

У Тарасівцях поліціянти задокументували незаконний видобуток гравійно-піщаної суміші

підтримай автора: оригінал
7
-
-
22 серпня, в адміністративних межах села Тарасівці співробітники відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції спільно з працівниками Управління СБУ в Чернівецькій області викрили чоловіка, який видобував гравійно-піщану суміш. Наразі за цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час здійснення профілактичних заходів щодо виявлення порушників у сфері злочинів проти довкілля правоохоронці викрили 32-річного жителя села Маршинці, який нелегально здійснював видобування корисних копалин.
Поліціянти встановили, що буковинець за допомогою спецтехніки видобував гравійно-піщану суміш та завантажував її на автомобіль «КАМАЗ» з метою подальшого транспортування. Відповідних документів для законного здійснення такої діяльності фігурант не мав.
Наразі відомості про вчинення кримінального правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр, незаконне видобування корисних копалин) Кримінального кодексу України.