русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  23 серпня 2024 13:07 

Крав годинники та павербанки: у Чернівцях правоохоронці повідомили про підозру крадію

підтримай автора: оригінал
7
1k
0
У Чернівцях чоловік вчинив низку крадіжок з крамниць, слідчі поліції повідомили йому про підозру. Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили причетність зловмисника до п’яти фактів таємного викрадення товарів з місцевих магазинів. Сума збитків завдана заявникам становить понад 31 тисячу гривень.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
Під час проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 25-річний уродженець Харківської області впродовж липня цього року вчинив щонайменше п’ять крадіжок товару із крамниць у Чернівцях. Правоохоронці встановили, що чоловік, перебуваючи у магазинах, брав з прилавків: павербанки, навушники, смартгодинники, тримери та інше, однак на касі за них не розраховувався.
Працівники Чернівецького РУП зібрали докази причетності зловмисника до п’яти фактів таємного викрадення чужого майна. Сума збитків завдана заявникам становить понад 31 тисяча гривень.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Буковинські поліцейські нагадують, що санкції низки статтей Кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення кримінального правопорушення в умовах воєнного або надзвичайного стану. Наразі крадіжки прирівнюються до тяжких злочинів.
Редактор: Анна Семьонова
23-08-2024, 13:07