русский корабльнахуй
 
Новини України  23 серпня 2024 13:00 

Поліція залучила «максимальну кількість» правоохоронців для охорони безпеки у дні державних свят

підтримай автора: оригінал
9
757
0
З нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України у регіонах очікується проведення 486 заходів. Поліція залучила "максимальну кількість" правоохоронців для охорони безпеки.
Про це повідомили в Нацполіції.
Так, з нагоди Дня Державного прапора 23 серпня в Україні проведуть 342 заходи. До Дня Незалежності України, 24 серпня, — 144 заходи. Їх проводитимуть в областях на території держави (окрім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей).
Поліція в ці дні залучить "максимальну кількість" правоохоронців — працівників патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.
Начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максим Ахрамєєв попередив, що в ці дні є велика ймовірність ракетних обстрілів з боку росії.
Громадян закликають самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.
Раніше попередження про підвищений ризик нічних та денних російських безпілотних і ракетних атак по всій території України опублікувало посольство США у Києві.
Редактор: Анна Семьонова
23-08-2024, 13:00