русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  23 серпня 2024 10:09 

Мінус 30 цистерн з паливом: Як затонув атакований ЗСУ пором у порту "Кавказ" - нове відео

підтримай автора: оригінал
7
537
0
Рашисти не змогли врятувати атаковану українською армією пором із паливом у Краснодарському краї. У порту "Кавказ" у Краснодарському краї затонув залізничний пором "Конро Трейдер" з паливними цистернами, яким раніше в четвер було завдано ракетного удару.
Знищення порома підтвердили в оперативному штабі Кубані, повідомляє Діалог з посиланням на росЗМІ.
У повідомленні йдеться, що внаслідок отриманих пошкоджень в акваторії порту "Кавказ" пором затонув. У штабі також розповіли, що в момент атаки на поромі було три десятки цистерн з паливом. До цього в екстрених службах Краснодарського краю повідомляли про відправку в порт "Кавказ" пожежного поїзда для гасіння цистерн, що горять, з паливом.
Тим часом у мережі оприлюднюють нові кадри з місця подій. Зокрема, поширені відео з порома за кілька хвилин до атаки, а також після удару. На кадрах можна побачити, що пором повністю охоплений вогнем.
Нагадаємо, у четвер російські паблики писали про ракетну атаку по порому з паливом у порту "Кавказ" на Кубані. Вони стверджували, що українська армія вразила ціль крилатою ракетою "Нептун" і публікували кадри пожежі з місця прильоту.
Також повідомлялося про перекриття руху мостом через Керченську протоку та про повітряну тривогу в окупованому Криму. У Генштабі ЗСУ поки що не коментували ці події.
Міце на карті, де було уражено ворожий пором у порту "Кавказ".