русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  23 серпня 2024 09:55 

Портніков сказав правду, скільки ще триватиме гаряча фаза війни. Це шокує...

підтримай автора: оригінал
10
16.4k
0
Віталій Портніков
Відомий український журналіст і політичний аналітик Віталій Портніков переконаний, що війна може тривати ще дуже довго, десять чи навіть двадцять років.
Про це пише Діалог.
На запитання, чи може СВО в Курській області обернутися зрештою чимось негативним для України, публіцист відповів так: "Навіть якщо уявити, що українські війська будуть змушені залишити цю територію, то сам факт цього прориву та факт того, що українські війська контролювали цю територію досить довгий час, це вже серйозний удар по репутації російської федерації. Це вже політична перемога.
Інтерв'ю Віталія Портникова для телеканалу NTA можна переглянути на YouTube.
Український публіцист пояснив, чому операція в Курській області для України в будь-якому разі закінчиться успішно:
“Усі ці розмови про те, що ми якісь елітні підрозділи відправили на Курщину в той час, як вони могли б бути на Донеччині, не має сенсу. Подивіться, якою кількістю військ ми займаємо територію Курської області і яку кількість військ зараз задіяно з двох сторін на Донеччині. Ті позиції, які зараз мають ВСУ, але в результаті у нас не було б плацдарму в Курській області. Що краще?”, - сказав він.
Після цього Віталій Портніков озвучив свій прогноз щодо термінів завершення війни: "Україна ще може зазнати чимало територіальних втрат за період цієї війни, а може ще звільнити свою територію. Це лише два з половиною роки. Навчіться мислити категоріями 5-8 років великого конфлікту, і тоді вам стане все це зрозуміло. Російсько-український конфлікт триває вже 10 років . 5-8 років війни високої інтенсивності.
Це реальне майбутнє, не ілюзорне, а реальне майбутнє, в якому житиме Україна.