русский корабльнахуй
 
Новини  22 серпня 2024 17:41 

У Хотині попрощалися з військовим Юрієм Петровським, який загинув на курському напрямку

підтримай автора: оригінал
8
1k
0
Сержант Юрій Петровський був командиром відділення безпілотних авіаційних комплексів
Під час виконання бойового завдання на курському напрямку на росії загинув відважний і досвідчений боєць, командир відділення безпілотних авіаційних комплексів, сержант Юрій Леонідович Петровський. Військовому було лише 38 років.
Пише місцеве видання "Хотинські вісті".
У перших числах серпня підрозділ Юрія Петровського спрямували до кордону на Сумщину. А 11 числа відправили на територію росії, де українські війська пішли у наступ на курському напрямку. Родині він про це не розказував. Зв’язку з ним практично не було.
Підірвався на міні у суджанському районі
«Лише 16 серпня Юра, перебуваючи в Сумах, куди приїжджав за боєприпасами, зміг мені подзвонити. Тоді ми спілкувалися востаннє. 18 числа його побратими повідомили, що сталося непоправне: автомобіль, на якому він їхав зі своїми бійцями, підірвався на міні. Хоч ще кілька годин до того цей шлях не був замінований, – зі сльозами згадує Надія. – Той позашляховик служив Юрію з побратимами майже два роки, багато «пережив» з ним. А придбала його Ірина Коломейцева, допомогли з підготовкою і пригнали позашляховик друзі-волонтери з Хотина: Анатолій Сухаренко та Віталій Струк. Він мав багато друзів, його всі знали і поважали…»", - пише видання.