русский корабльнахуй
 
Новини України  21 серпня 2024 21:00 

У застосунку «Резерв+» з’являться нові функції: Міноборони повідомило деталі

підтримай автора: оригінал
5
1.3k
0
Користувачі застосунку "Резерв+" невдовзі зможуть перевірити достовірність виписаної повістки, яка надійшла від територіального центру комплектування, автоматично подати заяву на відстрочку, а також обрати спеціальність у Збройних силах.
Про це розповів керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони Олег Берестовий в ефірі телемарафону.
За словами Берестового, щоби виписати повістку, має бути роздрукований бланк і потім керівник ТЦК має вручну поставити підпис і печатку, щоб документ вважався легітимним. Потім військовозобов’язаний через сканер QR-коду у Резерв+ зможе перевірити чи дійсно це підпис начальника ТЦК.
"Там буде статус, що все законно і необхідно прибути відповідно до інформації, що вказана і повістці", – уточнив Берестовий.
Також розробляється функціонал, щоб військовозобов’язаний, який має право на відстрочку, не йшов у ТЦК, а міг автоматично подати заяву. Це стосується людей, які мають трьох дітей, або є опікунами; людей з інвалідністю; студентів очної форми, для яких це перша вища освіта.
"Це робиться для того, щоб не навантажувати систему ТЦК зайвими чергами і паперовою роботою", – пояснив Берестовий.
Ще одна з нових функцій, яка має невдовзі з’явитися – цифровий рекрутинг. "Дамо можливість обирати бажані посади в ЗСУ, вони всі будуть агреговані, можна буде пройти співбесіди і відбір в тому колективі, де ти бажаєш служити", – сказав посадовець.
Редактор: Анна Семьонова
21-08-2024, 21:00