русский корабльнахуй
 
Україна  21 серпня 2024 00:52 

Міністерство оборони запускає серію роликів про можливості застосунку «Армія+»

підтримай автора: оригінал
9
813
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Міністерство оборони України випустить відео з покроковими алгоритмами, які спростять користування застосунком «Армія+». Для перегляду вже доступний гід з авторизації військових у застосунку.
Про це у Фейсбуці написала заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, передає МА АСС з посиланням на Укрінформ.
«Дивіться перший епізод — про авторизацію у застосунку, щоб отримати доступ до Армія+ і використовувати доступний функціонал. Зокрема е-рапорти, які на першому етапі доступні для військовослужбовців ЗСУ та Держспецслужби транспорту», - зауважила Черногоренко.
За її словами, цей формат добре підходить всім, у кого виникають питання вже на етапі реєстрації чи створення рапортів. Важливо показати весь етап детально, щоб військовий міг просто його повторити та почати використовувати всі можливості застосунку «Армія+».
«Ми хочемо пришвидшити впровадження «Армія+» та масштабувати використання технологій у війську. Щоб Армія+ стала невід'ємним інструментом у службі, а папери назавжди відійшли в минуле», - підкреслила заступниця міністра.