русский корабльнахуй
 
Україна  20 серпня 2024 16:14 

У Тернополі ліквідували пожежу на промисловому об'єкті після обстрілу РФ

підтримай автора: оригінал
9
805
0
Фото: ДСНС
У Тернополі о 14:40 ліквідували пожежу на промисловому об'єкті, спричинену обстрілом РФ.
Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в Тернопільській області, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Укрінформ.
Нагадаймо, цієї ночі росіяни влучили по промисловому об'єкту в Тернополі. Внаслідок атаки виникла масштабна пожежа, горіло паливо. Після нічної атаки місцева влада закликала тернополян не виходити без потреби на вулицю, щільно зачинити вікна, ретельно мити овочі та фрукти, принесені з двору, адже у повітрі відчувається сильний запах гарі.
Впродовж дня фахівці обласного центру контролю та профілактики хвороб робили заміри якості повітря та води на Тернопільщині. Наразі спеціалісти виявили перевищення рівня вмісту хлору від 4 до 10 разів. Утім обласна влада запевняє, що ситуація є контрольованою.
Чи є загроза для Буковини?
Як розповіла в коментарі Медіа агентству АСС Ірина Губіна, синоптикиня Чернівецького ЦГМ, попри те, що Тернопільщина межує з Буковиною, нині в області ситуація з повітрям стабільна: «Що три години ми перевіряємо повітря на радіацію. Станом на зараз показники в нормі, значних відхилень не фіксуємо. Окрім того, по прогнозах вітру, забруднене повітря не мало б дійти до нас. Воно рухається у трішки іншому напрямку».