русский корабльнахуй
 
Останні новини  20 серпня 2024 11:39 

Засохлі квіти і дерева в бурʼяні - зворотний бік Чернівців очима містян

підтримай автора: оригінал
11
-
0
Жителі Чернівців продовжують нам повідомляти про недоліки в зовнішньому вигляді міста.
Минулого тижня жителька Чернівців поскаржилась сайту 0372.ua, що через не закінчений ремонт ділянки вулиці Сторожинецької все навкруги вкрите товстим шаром пилу. І це не тільки псує естетичний вигляд, а й заважає людям жити.
Нещодавно у коментарях під одним з наших постів у Facebook підписники звернули увагу на те, що чимало елементів, які складають зовнішній вигляд міста, потребують уваги, догляду та ремонту.
Так, читачі наголошують, що у підвісних вазонах, які розміщені по місту, завʼяли та засохли квіти. Молоді дерева, а зокрема сакури, ростуть в оточення сухого бурʼяну та сухої землі, яку не розпушують.
Зручний формат новини у нашому Telegram
Крім того, користувачі Facebook кажуть, що у сумному становищі знаходиться Турецька площа, яка зазвичай позиціонується як візитівка міста. Розбита бруківка, побита плитка на сходах, не працююча криниця і фонтан, пошарпані фасади.
Нагадаємо, що у травні ми спитали наших читачів про те, які місця у Чернівцях вони вважають найстрашнішими та занедбаними. Серед них містяни назвали Турецьку площу.
Додаємо фотографії "зворотної сторони" Чернівців, якими з сайтом 0372.ua поділились читачі:
Місця у Чернівцях, які, на думку містян, потребують уваги
Місця у Чернівцях, які, на думку містян, потребують уваги
Читайте: У Чернівцях встановили хрест на костелі Найсвятішого серця Ісуса - ФОТО