русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 серпня 2024 11:20 

Горів будинок та сміття: на Буковині минулої доби трапилося 5 пожеж

підтримай автора: оригінал
8
631
0
На Буковині за минулу добу трапилося п'ять пожеж.
Про це повідомили в ГУ ДСНС у Чернівецькій області.
За інформацією рятувальників, 19 серпня у селі Зелена Липа Клішковецької територіальної громади Дністровського району трапилася пожежа в господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, причиною загорання стало коротке замкнення. Вогонь охопив площу 50 кв. м.
"Пожежу помітили сусіди та повідомили про неї Службу порятунку. На місце події прибув черговий караул 7 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Клішківці. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Полум’я знищило господарську будівлю", - розповіли у ДСНС.
Також у місті Вашківці Вашківецької територіальної громади Вижницького району горіло сміття на відкритій території.
До ліквідації пожежі залучались вогнеборці державного пожежно-рятувального поста 4 державної пожежно-рятувальної частини. Вогонь знищив сміття на площі 100 кв. м.
Попередня причина пожежі – підпал.
Окрім цих пожеж, рятувальники учора ліквідували пожежу в житловому будинку в місті Сторожинець Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району.
Ще 2 пожежі, котрі трапилися у місті Чернівці, було ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.
Редактор: Анна Семьонова
20-08-2024, 11:20