русский корабльнахуй
 
Україна  19 серпня 2024 20:16 

«Укрпошта» відкрила передзамовлення на марку до Дня Незалежності

підтримай автора: оригінал
9
764
0
Фото: Укрпошта
Сьогодні, 19 серпня, з нагоди Всесвітнього дня філателії, «Укрпошта» відкрила передзамовлення на свою нову марку, присвячену 33-й річниці відновлення Незалежності України, яка отримала назву «Все буде UA!».
Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський у Telegram, пише МА АСС з посиланням на Подробиці.
Ілюстрацію для поштового блоку створив український художник Нікіта Тітов, який раніше розробляв дизайн марки «Передова» у 2020 році, присвяченої українським військовим на Донбасі та медикам, що працювали під час пандемії COVID-19.
Марка буде випущена до Дня Незалежності України 24 серпня, а передзамовлення стартувало з 19 серпня. Блок міститиме 8 марок, а очікуваний термін доставки — 23 серпня.
Як зазначено на сайті «Укрпошти», марка «Все буде UA!» виконана у формі карти України на самоклейному папері. Вона продовжує серію «Слава Україні!», яка здобула золоту нагороду на міжнародному конкурсі Nexofil Award 2020 в Іспанії в категорії «Найбільш оригінальний формат марок у світі».
«Ми в «Укрпошті» дотримуємося традиції фіксувати історію та підсвічувати те, що відчуває нація та те, до чого ми усі прагнемо. Ми точно знаємо, що перемога за Україною. (...) І так, цей випуск про оптимізм, настрій і віру», — наголосив очільник «Укрпошти».