русский корабльнахуй
 
Новини України  19 серпня 2024 20:26 

Із небезпечних районів Сумщини за два тижні евакуювали понад 5000 людей

підтримай автора: оригінал
7
582
0
Упродовж минулих двох тижнів з громад Сумської області, які найбільше потерпають від ворожих обстрілів, евакуйовано більш як п’ять тисяч людей.
Про це у Телеграмі повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.
За його словами, практика підтверджує, що часто евакуація — це єдина можливість зберегти життя та здоровʼя цивільного населення.
“Білі Янголи” з Донеччини розпочали тренінг для поліцейських та рятувальників Сумщини, які займатимуться евакуацією людей”, - зауважив міністр і повідомив, що мав нагоду поспілкуватися з експертами з евакуації, краще яких ніхто не знає усіх нюансів цієї роботи.
Евакуаційні групи “Білого Янголу” вже майже два роки рятують життя жителів Донецької області, вивозячи людей під обстрілами. Завдяки їх роботі у безпечні місця перевезено понад 7500 громадян, з яких 830 - діти.
За словами Клименка, свій досвід вони раніше передали харківським та херсонським колегам. Тепер Білий Янгол зʼявиться і на Сумщині. Фахівці евакуаційних груп навчаться швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях, надавати домедичну допомогу в екстремальних умовах та застосовувати навички кризової комунікації.
Редактор: Ангеліна Петльована
19-08-2024, 20:26