русский корабльнахуй
 
Останні новини  19 серпня 2024 13:48 

На вулиці Руській змінили схему об'їзду

підтримай автора: оригінал
8
-
0
Обʼїзд ділянки від Січових Стрільців до Зеленої й надалі здійснюється через Кишинівську.
З вулиці Січових Стрільців на Кишинівську та з Кишинівської на Зелену спільно з поліцією встановили правило "головної дороги, - про це повідомляє Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber
Зазначається, що при повороті з Січових Стрільців на Кишинівську буде перевага в русі. Більше не потрібно буде чекати, поки проїдуть всі машини з зустрічної смуги. Аналогічна перевага при повороті з Кишинівської на Зелену.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Нагадаймо, що вулиця Руська наразі перекрита мінімум на два місяці. А в звʼязку з тим, що водопровід та каналізація проходять рівно по центру вулиці, немає можливості перекривати виключно пів вулиці, адже запланована заміна комунікацій. З підрядником говорять про те, щоб той працював вдень і вночі. Хоч і є схема обʼїзду, але ремонт спричинить багато складнощів для транспорту, - про це на пресконференції 2 серпня повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук.
Також ще до ремонту завжди була проблемною в плані заторів ділянка від Гравітону до Фастівської. За словами Клічука, урбаністи і проєктанти стверджують, що це єдиний спосіб розвантажити вулицю.