русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  19 серпня 2024 12:21 

Не впорався з керуванням. На Буковині трапилася ДТП, у якій травмувався мопедист

підтримай автора: оригінал
5
881
0
На Буковині трапилася ДТП, в якій травмувався водій мопеда.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі з 18 на 19 серпня в селі Строїнці. 25-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження після падіння зі скутера. Поліцейські попередньо встановили, що чоловік, керуючи мопедом "Honda", не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та впав з транспортного засобу. Постраждалого медики госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження.
На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції.
Поліцейські вилучили транспортний засіб і помістили його на арештмайданчик. Слідчі внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Триває досудове розслідування.
Поліцейські закликають водіїв двоколісних транспортних засобів бути обачними та неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі:
• перед виїздом перевіряйте справність всіх деталей транспортного засобу, особливо гальм;
• забезпечте себе належним екіпіруванням (шоломами, наколінниками, налокітниками) та світловідбивними елементами на одязі;
• обирайте безпечну швидкість на дорогах під час руху.
Редактор: Алісія Давид
19-08-2024, 12:21