русский корабльнахуй
 
Чернівці  19 серпня 2024 11:40 

Цієї ночі в сусідній з Буковиною області збивали ворожі дрони

підтримай автора: оригінал
9
1k
0
Фото з відкритих джерел, ілюстративне
Протиповітряна оборона працювала на Вінниччині, у Миколаївській, Черкаській, Київській, Дніпропетровській, Харківській, Сумській та Донецькій областях.
У ніч на 19 серпня росіяни атакували Україну безпілотниками типу «Shahed». Ворожі цілі запускали з курського напрямку та з району Приморсько-Ахтарська, повідомляє командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, передає Медіа агентство АСС.
Всього росіяни запустили 11 дронів. Мобільним вогневим групам Сил оборони України, зенітним ракетним підрозділам, авіації та засобам РЕБ Повітряних Сил вдалось знищити всі ворожі цілі.
Протиповітряна оборона працювала в Миколаївській, Черкаській, Вінницькій, Київській, Дніпропетровській, Харківській, Сумській та Донецькій областях.
Наслідки атаки
У ніч на 19 серпня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три БпЛА типу «Shahed 131/136», йдеться у повідомленні місцевої військової адміністрації.
Оборонці неба у Черкаській області «перетворили на брухт ще один ворожий «шахед» Без наслідків», - інформує голова ОВА Ігор Табурець.
А над Дніпропетровською областю, за словами Сергія Лисака, голови ОВА, цієї ночі оборонці неба збили два БпЛА. Спершу – розвідувальний, а пізніше – шахед.