русский корабльнахуй
 
Чернівці  19 серпня 2024 10:01 

На Буковині через негоду є аварійні знеструмлення

підтримай автора: оригінал
10
997
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Частині мешканців області живлення відновили ще вчора ввечері, проте станом на ранок 19 серпня ще є відключення.
Вчора ввечері, 18 серпня, Буковиною пройшов значний дощ з грозою. Як йдеться у повідомленні АТ «Чернівціобленерго», негода встигла наробити лиха, передає Медіа агентство АСС.
Так, через погіршення погодних умов у Чернівецькій області мешканці 14 сіл були без світла. Йдеться, зокрема, про населені пункти у Кельменецькій, Кіцманській, Вижницькій, Глибоцькій, Путильській та Сторожинецькій дільницях.
«Раптова короткочасна гроза таки встигла спричинити кілька аварійних вимкнень в мережах 10/0,4 кВ. Просимо не намагатися самотужки відновлювати електропостачання, не наближатися до обірваних проводів, не торкатися елементів обладнання. Це дуже небезпечно!», - йдеться в повідомленні обленерго.
Станом на ранок 19 серпня аварійно знеструмленими залишаються мешканці села Мілієве. Там упало дерево на електроопору, пошкодило обладнання, обірвало проводи. А через значну протяжність і складність пошкоджень, уночі на цій ділянці виконувати відновлювальні роботи було неможливо.
«Сьогодні вранці наші аварійні бригади відновили роботу, тож невдовзі людям подамо живлення», - кажуть в АТ «Чернівціобленерго».