русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 серпня 2024 16:50 

"Біль та розпач". Раптово не стало працівника Чернівецького апеляційного суду

підтримай автора: оригінал
7
33.4k
0
Раптово не стало працівника Чернівецького апеляційного суду Миколи Катеринчука.
Про це повідомили на фб-сторінці установи, пише molbuk.ua
"Біль та розпач. Вчорашня вечірня сумна новина навпіл розірвала наші серця. Не стало дуже щирого та доброго, неймовірно позитивного та напрочуд життєрадісного нашого товариша і колеги Миколи Катеринчука. Ця звістка стала для нас справжнім потрясінням. Вчора він передчасно і дуже раптово для усіх нас пішов з життя. Доля йому дарувала лише 37 земних років..." - ідеться у повідомленні суду.
Микола Катеринчук народився 30 червня 1987 року. Родом із села Кадубівці Заставнівського району Чернівецької області.
У рідному селі отримав середню освіту, а в 2004 році вступив до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича на факультет комп’ютерних наук.
Отримав вищу освіту за спеціальністю "Комп’ютерні системи та мережі" та кваліфікацію інженера-системотехника. У 2010 році Микола влаштувався на роботу до Герцаївського районного суду Чернівецької області.
Пропрацювавши там півтора роки на посаді "головний спеціаліст інформаційних технологій", у 2012 році прийшов у Чернівецький апеляційний суд оператором комп’ютерного набору.
Згодом обіймав посаду головного спеціаліста з інформаційних технологій апеляційного суду Чернівецької області та Чернівецького апеляційного суду, а з 2022 року – головного спеціаліста відділу режимно-секретної роботи.
Неодноразово був відзначений подяками за сумлінне ставлення до професійних обов'язків. Зокрема, грамотою Ради суддів України, почесною грамотою Чернівецької обласної державної адміністрації та двічі – грамотою Чернівецького міського голови.
"Нашому колезі були властиві риси характеру, притаманні справжній людині. Він був товариським, чуйним та порядним, надійним і завжди готовим допомогти. По собі Микола залишив світлий та добрий спомин, який тепер завжди житиме у нашій пам'яті.
Висловлюємо найглибші співчуття родині Миколи – матері Ользі Казимирівні та батькові Валерію Миколайовичу, сестрі Людмилі, дружині Ользі та донечці Ангеліні, а також усім, для кого він був рідним та близьким", - пишуть колеги.
Редактор: Галина Олійник
18-08-2024, 16:50