русский корабльнахуй
 
Здоров'я  18 серпня 2024 09:12 

Чотири ознаки того, що ви споживаєте занадто багато цукру

підтримай автора: оригінал
14
2.2k
0
Немає точної статики по українцях, але підрахували, що середньостатистичний американець споживає близько 17 чайних ложок цукру на день. Це на 50% більше цукру, ніж рекомендує Всесвітня організація охорони здоров'я. Взагалі, споживання цукру у світі за останнє десятиліття значно зросло, що не може не турбувати медиків.
Ось чотири ознаки того, що ви, можливо, споживаєте занадто багато цукру і вам потрібно скорегувати свій раціон.
Якщо ви набираєте вагу і постійно відчуваєте голод, це може бути ознакою того, що ви споживаєте занадто багато цукру. Організм спалює цукор швидше, ніж білок. Хоча солодка їжа може задовольнити ваші смакові рецептори, вона не задовольнить ваш апетит.
Якщо ви регулярно відчуваєте голод, можливо, ви споживаєте занадто багато обробленої їжі з високим вмістом цукру. Їжа з високим вмістом цукру спричиняє стрибки рівня цукру в крові, а потім падіння, що може змусити людей почуватися втомленими та дратівливими.
Продукти з високим вмістом цукру також можуть викликати прищі навколо рота та щелепи.
Споживання занадто великої кількості цукру може зменшити кількість корисних бактерій у вашому кишківнику та дозволити шкідливим бактеріям розмножуватися. В результаті цього у людей з дієтою з високим вмістом цукру можуть виникнути проблеми з травленням.