Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти
Цей снек готується 15 хвилин. Перекус виходить здоровий та легкий.
Рецептом діляться автори тг-каналу Ляпс і Готово.
Що треба:
2 баклажани
100 г тертого пармезану
Оливкова олія
Тим’ян (чебрець) - сушений або свіжий
Сіль, перець за смаком
Приготування:
Наріжте помиті баклажани на тоненькі кільця. Злегка посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи. Промокніть паперовим рушником.
На кожен шматочок з одного боку нанесіть оливкову олію, а потім посипте пармезаном, тим’яном, сіллю та перцем. Викладіть все на деко, застелене пергаментним папером. Посипте сиром пармезан. Запікайте в духовці при 180°C приблизно 10-15 хвилин до хрусткої скоринки.
Подавати можна на великій тарілці або дошці. Для прикрас використайте улюблені трави.
Редактор: Галина Олійник
18-08-2024, 01:30