русский корабльнахуй
 
Новини  17 серпня 2024 16:30 

У Румунії знайшли зброю, яку нападники відібрали в українського прикордонника

підтримай автора: оригінал
14
704
0
Фото: РresasMS
Вчора румунські прикордонники затримали озброєних українців, які незаконно перетнули кордон Румунські прикордонники знайшли за 600 метрів від лінії кордону з Україною зброю. Схоже, це її відібрали в українського прикордонника троє чоловіків під час нападу 16 серпня.
Про це пише Antena 3 CNN.
Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко напередодні розповів hromadske, що трьох чоловіків намагалися зупинити під час спроби незаконного перетину кордону в Румунію. Вони відібрали у військовослужбовця зброю та вдалися до втечі.
Одного з порушників прикордонники України невдовзі затримали неподалік — він намагався подолати інженерні загородження, щоб надалі перетнути кордон. Чоловік виявився мешканцем Закарпаття.
Ще двох затримали в Румунії, на території повіту Сату-Маре. Румунські прикордонники разом із правоохоронцями також знайшли зброю, яка, ймовірно, була викрадена у працівника ДПСУ. У неї не було зарядного пристрою та боєприпасів. Зброю знайшли приблизно за 600 метрів від лінії кордону, у напрямку Тарна Маре.
Українські прикордонники зі свого боку знайшли набої, які під час втечі порушники викинули неподалік від місця нападу на військовослужбовця.
Раніше румунське видання PresaSM писало, що один з утікачів нібито попросив політичного притулку в Румунії.