русский корабльнахуй
 
Світ  16 серпня 2024 18:23 

В іспанській Барселоні працюватиме український «Паспортний сервіс»

підтримай автора: оригінал
13
834
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
У Барселоні з п'ятниці, 16 серпня, у тестовому режимі розпочинає роботу «Паспортний сервіс» (входить до складу ДП «Документ»).
Про це повідомила пресслужба Державної міграційної служби України, передає МА АСС з посиланням на Укрінформ.
«Задля забезпечення понад 300 тисяч громадян на території королівства Іспанія, Державна міграційна служба України у плідній співпраці з Міністерством внутрішніх справ України започаткували роботу відокремленої філії ДП «Документ» у місті Барселона», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що з 16 серпня 2024 року мобільні програмно-технічні комплекси ДП «Документ» (спеціально облаштовані мікроавтобуси білого кольору із символікою «Паспортний сервіс») розпочнyть прийом заяв-анкет на оформлення документів у тестовому режимі за адресою: Av. del Segle XXL, 6, 08840 Viladecans, Barcelona.
Серед послуг, які українці зможуть отримати у Барселоні, - оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого); обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку із закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання); обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності).
«На період тестування систем надання послуг здійснюватиметься у порядку живої черги, яка контролюється представниками ДП «Документ». Графік роботи: понеділок-субота, з 09:00 до 18:00», – додали у пресслужбі.
Громадяни зможуть перевірити адресу, графік роботи і перелік послуг на офіційному сайті ДП «Документ» та на сторінках центру обслуговування громадян у соцмережах: https://barcelona.passport.org.ua; https://facebook.com/barcelona.passport.service; https://instagram.com/barcelona.passport.service.