русский корабльнахуй
 
Новини  16 серпня 2024 11:16 

На Буковині сталося три пожежі в житловому секторі

підтримай автора: оригінал
6
605
0
Займання будівель трапилися в селах Хлівище, Верхні Петрівці та Чудей 15 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Хлівище Ставчанської територіальної громади. Сусіди помітили пожежу та зателефонували на спецлінію 101, повідомили в ДСНС.
На місце події прибули рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі склала 60 кв. м. Вогнем частково пошкоджено перекриття та покриття будинку. Рятувальникам вдалося врятували житловий будинок від знищення.
За висновками фахівців ймовірною причиною пожежі є коротке замкнення електромережі.
Вночі 16 серпня в селі Верхні Петрівці Петровецької територіальної громади пожежа в господарській будівлі зблокованій з літньої кухнею. Пожежу помітили очевидці та зателефонували до Служби порятунку.
На момент прибуття рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевих пожежних команд сіл Нижні Петрівці, Буденець та Їжівці площа пожежі склала 80 кв. м.
Вогнем знищено покриття, перекриття, дрова та речі домашнього вжитку.
Ще одна пожежа мала місце в селі Чудей Чудейської територіальної громади в господарській будівлі площа якої склала 10 кв. м. Місцеве населення ліквідувало її до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.
Причини даних пожеж встановлюють фахівці.