русский корабльнахуй
 
Економіка  15 серпня 2024 23:26 

Ощадбанк в Україні з 1 жовтня збільшить тарифи на обслуговування карток: скільки і за що доведеться платити

підтримай автора: оригінал
11
1.9k
1
Ощадбанк піднімає тарифи на свої послуги. Фото: Діалог
Ощадбанк повідомив про підвищення тарифів на обслуговування карток з 1 жовтня 2024 року, внаслідок чого користувачам доведеться збільшити витрати на деякі послуги. З 1 жовтня 2024 року Ощадбанк запроваджує нові тарифи на обслуговування карток, що торкнеться різноманітних банківських послуг та операцій.
Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному сайті банку, зміни вплинуть на вартість низки ключових послуг для клієнтів, пише Діалог.
За даними Ощадбанку, починаючи з жовтня 2024 року набудуть чинності оновлені тарифи, які стосуватимуться різних категорій карток. Власники корпоративних карток платитимуть комісію за зняття готівки у банкоматах Ощадбанку у розмірі 0,9% від суми, але не менше 5 гривень за операцію.
Крім цього, вартість послуги SMS-повідомлень зросте до 25 грн. на місяць.
Для дитячих карток ліміт безкоштовного зняття готівки збільшиться з 2000 до 3000 грн на місяць.
Зарплатні, пенсійні та соціальні карти тепер матимуть плату за SMS-повідомлення у розмірі 15 грн на місяць, тоді як повідомлення через Viber залишаться безкоштовними.
Для приватних та кредитних карток вартість SMS-повідомлень зросте до 25 гривень на місяць. Повідомлення через Viber матимуть тариф у 15 грн на місяць.
Push-сповіщення продовжать надаватися без додаткової плати.
Ощадбанк пояснює ці зміни необхідністю оптимізації послуг та підтримки фінансової стабільності, що дозволить покращити якість обслуговування клієнтів. Банк також планує надати додаткову інформацію про нові умови та можливості для мінімізації витрат.