русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  15 серпня 2024 10:20 

Виїхав на зустрічну смугу: у селі на Буковині трапилася ДТП із потерпілим

підтримай автора: оригінал
13
6k
0
Учора, 14 серпня, на Буковині у селі Грушівка зіткнулися легковик з вантажівкою. У результаті аварії травмувався 63-річний буковинець.
За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
На місці події працювали співробітники Чернівецького районного управління поліції та слідчо-оперативна група відділення №4 (м. Герца), щоб з'ясувати обставини інциденту. За попередніми даними, 63-річний водій автомобіля "Volkswagen Vento" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою "Volvo", якою керував 48-річний житель Івано-Франківської області.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика отримав травми, його було госпіталізовано для надання медичної допомоги.
Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Транспортні засоби вилучено, триває досудове розслідування.
Редактор: Алісія Давид
15-08-2024, 10:20