русский корабльнахуй
 
Скандали  14 серпня 2024 23:07 

Тендер на ремонт дитсадків на Одещині на 1,25 млн гривень виграла 20-річна студентка, яка зареєструвалася ФОПом лише місяць тому

підтримай автора: оригінал
11
3.2k
1
Як фізична особа-підприємиця Аміна Замфірова зареєструвалася лише 12 липня 2024 року. Фото: Amina Zamfirova, Facebook
Це перші два тендери Аміни Замфірової. Невідомо, чи має 20-річна студентка хоч аби який досвід у проведенні ремонтів укриттів чи систем опалення
Сафʼянівська сільська рада в Ізмаїльському районі без використання електронної системи провела закупівлі з ремонту у двох дитячих садках. Обидва контракти дісталися «новонародженій» підприємиці Аміні Замфіровій, яка є студенткою третього курсу педуніверситету за спеціальностю «політологія».
Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на Prozorro.
Управління освіти Сафʼянівської сільської ради 1 серпня уклало дві угоди з ремонту в яслах-садках громади майже на 1,25 млн бюджетних грн. Йдеться про роботи з підготовки до опалювального сезону та ремонту санвузла для ясел-садка «Джерельце» у селі Камʼянка, а також ремонт підвалу під укриття у закладі «Золотий ключик» у селі Сафʼяни.
В обох випадках чиновники самі обрали підрядника, без використання електронної системи. Тож обидва договори підписали з ФОП Аміна Костянтинівна Замфірова.
Як фізична особа-підприємиця Аміна Замфірова зареєструвалася лише 12 липня 2024 року. Проте це не завадило Управлінню освіти Сафʼянівської сільської ради в один день без конкуренції віддати їй два підряди загальною сумою майже 1,25 млн грн.
Чиновники Сафʼянівської сільської ради в Ізмаїльському районі провели закупівлі з ремонту у двох дитячих садках. Скриншот з сайту Прозорро
Невідомо, чи має 20-річна студентка хоч аби який досвід в проведенні ремонтів укриттів чи систем опалення.
Аміна Замфірова, яка виграла тендер на суму майже 1,25 млн грн, народилася у 2004 році. Скриншот з сайту Прозорро
У травні 2024 року Аміна Замфірова виступала на конференції Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського. Там вона представляла свою наукову роботу як студентка третього курсу спеціальності «політологія».