русский корабльнахуй
 
Новини  14 серпня 2024 19:00 

Поліціянти повідомили жителю Дністровського району про підозру у крадіжці мобільного телефона

підтримай автора: оригінал
7
-
-
Співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції встановили зловмисника, який шляхом вільного доступу, викрав смартфон буковинки, залишений неподалік місцевого магазину в Новодністровську.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
25 липня цього року до поліції звернулася 31-річна жителька села Ожеве та повідомила, що невідома особа викрала її мобільний телефон, який вона залишила без нагляду біля магазину в місті Новодністровськ. Сума збитків завданих заявниці становить майже 20 тисяч гривень.
Працівники поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу зловмисника. Ним виявився 77-річний місцевий житель.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Поліціянти Буковини нагадують, що санкції низки статей Кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Крадіжки наразі прирівнюються до тяжких злочинів, незалежно від вартості викраденого.