русский корабльнахуй
 
Новини України  14 серпня 2024 17:00 

Переміщення в районах бойових дій: Генштаб звернувся до українців та іноземців

підтримай автора: оригінал
9
729
0
Генеральний штаб Збройних сил України закликав громадян, зокрема й іноземців, не перебувати у зоні бойових дій без дозволу.
Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.
"Попри безпекові заходи, які вживаються військовим командуванням для виконання цілей операції, збереження життя та здоров’я військовослужбовців і цивільного населення, мають місце випадки несанкціонованого проникнення окремих осіб в райони ведення бойових дій", – йдеться у повідомленні.
У Генштабі наголосили, що це може негативно вплинути на заходи безпеки застосування військ (сил), чим створити додаткову загрозу життю як наших воїнів, так і цивільних громадян.
"Закликаємо громадян України та іноземців дотримуватися встановлених правил щодо переміщення в районах бойових дій, зокрема і у двадцятикілометровій прикордонній зоні Сумської області", – підсумували у командуванні.
Як раніше повідомляв "Главком", Служба безпеки, Збройні сили та розвідка здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну. Зазначається, що удар було здійснено завдяки далекобійним дронам.
Редактор: Анна Семьонова
14-08-2024, 17:00