русский корабльнахуй
 
новини  14 серпня 2024 15:57 

Що вміє смарт-годинник Apple: огляд корисних функцій*

підтримай автора: оригінал
6
578
0
* Реклама
Якщо ви обираєте статусний і якісний аксесуар, який допоможе зробити вас мобільним, стильним та вільним від смартфона, то час купувати смарт годинник Apple Watch. Тепер немає потреби діставати карту чи смартфон аби оплатити товари, можна спокійно перевіряти наявність дзвінків та повідомлень прямо на зап’ясті і це далеко не всі переваги та вигідні функції аксесуару. Пропонуємо познайомитись з крутими фішками цього бренду.
Голосове управління. Якщо ваші руки зайняті, наприклад за кермом або під час готування страви, а ви бажаєте перевірити погоду або ж увімкнути таймер, то це можна зробити дуже просто за допомогою голосу. Для цього заздалегідь увімкніть функцію "піднести та говорити" і помічника Siri. Тепер у будь-який необхідний момент просто піднесіть годинник до обличчя та здійсніть команду голосом.
Керування камерою. Можна керувати як фронтальною так і основною камерою смартфона. Якщо ви бажаєте зробити селфі, а поруч нікого немає, можете просто встановити телефон на зручне місце, та орієнтуючись по зображенню на годиннику, налаштувати експозицію, обрати найкращий ракурс і натиснути для фотографування. Після цього є три секунди таймеру, аби користувач встиг опустити руку та зайняти бажану позицію. Тож користуючись так само програмою "Камера", можна працювати із основною камерою смартфона. Підключаючись до телефону, годинник розміщують на ньому, та звіряють зображення як у дзеркалі, керуючи процесом зйомки.
Управляння навушниками. Під’єднайте навушники до Apple Watch та iPhone з допомогою Bluetooth. Такими чином, користуючись голосовим помічником Siri, можна регулювати якість та гучність звуку.
Диктофон. Увімкнувши відповідну програму, можна легко записати розмову, при цьому згорнувши додаток, щоб цього не було помітно. По завершенню розмови запис збережеться на iPhone. Радіус дії Bluetooth в межах 10 метрів, тому користуючись наведеними можливостями, враховуйте відстань.
Шпаргалка. Додавши фото потрібних матеріалів у "Обрані", можна відкрити їх на годиннику у розділі фото, та скористатись як підказкою у конкретний момент. Щоб збільшити зображення, прокручується коліщатко Digital Crown.
Ліхтарик. Є три зручних режими ліхтарика: стандартний – якщо треба підсвітити, екран засвітиться яскравим білим світлом (при цьому він приглушується, якщо повернути годинник на себе), стробоскоп (мерехтіння, аби привернути увагу) та червоний режим (для акуратного підсвічування простору).
Пошук iPhone. За допомогою всього двох рухів можна почути або побачити де знаходиться телефон.
Серед інших цікавих функцій є опція миття рук, коли гаджет розпізнає миття рук, та умикає таймер на 20 секунд – саме стільки рекомендується мити руки для правильної гігієни. Функція стільникового годинника може замінити типовий будильник, що відображає час уночі та пробуджує вранці. Годинник може бути використаний і як пульт до Apple TV або YouTube.
Редактор: Марія Фернюк
14-08-2024, 15:57