русский корабльнахуй
 
Чернівці  14 серпня 2024 15:48 

У Чернівцях родинам полеглих Героїв вручили високі державні нагороди

підтримай автора: оригінал
15
1.4k
0
Фото: Чернівецька ОВА
Відзначили захисників з Буковини за особливі заслуги в захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України.
Очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк вручив високі державні нагороди родичам полеглих воїнів, пише Медіа агентство АСС з посиланням на фейсбук-сторінку посадовця.
За особливі заслуги в захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, указом Президента Орденом Богдана Хмельницького II ступеня посмертно нагороджені підполковник Андрій Тарасенко і капітан Дмитро Ясенко.
Орденом «За мужність» III ступеня відзначили старшого лейтенанта Володимира Охоту, молодшого сержанта Миколу Николайчука, старшого солдата Олега Семенюка, солдатів Ігоря Манолія, Ігоря Василенка та Георгія Штефанюка.
Медалі Захиснику Вітчизни посмертно удостоїлись старший солдат Олександр Оринчук та старший сержант Анатолій Русу.
«Наші Герої, які мужньо стояли проти ворога і ціною власного життя захищали Батьківщину. Низький уклін і щирі співчуття родинам полеглих воїнів. Пам’ятаємо кожного… Вічна пам'ять і слава Героям!», - зазначає Руслан Запаранюк.