русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  14 серпня 2024 13:03 

На Буковині чоловік до смерті побив рідну матір

підтримай автора: оригінал
10
3.6k
0
36-річний місцевий житель побив до смерті 58-річну матір. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. Правоохоронці затримали чоловіка та вже повідомили йому про підозру у скоєному злочині. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua
Інцидент стався у місті Вашківці Вижницького району. Між 36-річним чоловіком та його 56-річною матір’ю виникла суперечка. Під час конфлікту буковинець завдав жінці низку ударів по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень вона померла
на місці.
Співробітники поліції вилучили з помешкання речові докази. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.
Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.
Слідчі поліції від процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та звернулися до суду клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
Редактор: Галина Олійник
14-08-2024, 13:03