русский корабльнахуй
 
Новини України  14 серпня 2024 01:15 

Зірки наділили їх особливим везінням. Названо знаки Зодіаку, яким щастить по життю

підтримай автора: оригінал
12
8.8k
0
Чотири знаки Зодіаку, про яких піде мова далі, народилися під щасливими зорями, а тому мають у цьому житті особливі привілеї.
Про це пише Collective World.
Терези
Цим знаком керує Венера — планета, яка символізує удачу у сферах кохання та здоров'я. Можливо, представникам цього символу не так щастить, коли питання стосується матеріальних благ, проте у сферах любові та здоров'я ви одні з найбагатших. Люди цього знаку випромінюють любов, вони є справжніми борцями за справедливість.
Коли справа доходить до везіння, за прогнозами фахівців, терези майже на 100% схиляються на користь цього знаку.
Стрілець
Цим знаком керує Юпітер — планета, яку часто пов'язують з фізичним зціленням, матеріальним багатством та навіть дивами. Тобто це означає, що представникам цього символу можна робити якщо не все, то майже усе, що вони забажають, оскільки Зірки на їхньому боці й часто не помічають їхньої легковажної поведінки.
Незалежно від того, скільки матеріальних благ накопичили Стрільці, вони повинні витрачати їх на своє життя в задоволення, бо мають для цього неабияке везіння. Доброзичливі та всезнаючі Зірки, які керують їхнім життям, приготували для них цілу низку див. А тому зовсім не дивно, що Стрільцям часто щастить куди більше, аніж іншим.
Лев
Вогняний знак підкеровується Сонцю, і їхня головна удача з'явилася ще з ними при народженні. Все решта — залежить від них самих. Хоча Леви — не ті, кому може, наприклад, пощастити виграти в лотерею чи зіштовхнутися з тим, що ракова пухлина раптово зникне, однак вони мають величезний драйв, пристрасть, впевненість, силу та харизму.
Ці символи поєднують у собі дані риси від природи, і таким чином прокладають свій шлях до успіху.
Телець
Представники цього знаку також підкоряються Венері. Вони набагато більше, аніж інші знаки, схильні до того, щоб насолоджуватися нескінченними можливостями цього життя.
Тельці — раціональні, і часто не дозволяють удачі прямо "впасти" їм на голову. Так само як і Терезам, їм може не надто щастити, коли справа стосується грошей, але коли йдеться про здоров'я та мудрість, — ці характеристики вони легко в собі поєднують. Маючи їх, Тельці з невимовною легкістю зрозуміють, як саме їм слід заробляти гроші.
Редактор: Ангеліна Петльована
14-08-2024, 01:15