русский корабльнахуй
 
Новини  13 серпня 2024 21:29 

На Буковині горіли два авто, суха трава, сміттєзвалище та закинута будівля

підтримай автора: оригінал
13
523
0
На всіх пожежах обійшлося без постраждалих Горіли два авто, суха трава, сміттєзвалище та закинута будівля. На Буковині рятувальники ліквідували декілька пожеж.
Вранці 12 серпня в місті Чернівці сталося загоряння легкового автомобіля по вулиці Братів Руснаків. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу пожежу було ліквідовано вогнегасником власником автомобіля. Площа пожежі склала 0,5 кв.м Рятувальники пролили місце події водою, для запобігання повторного загоряння.
Причиною пожежі є несправність електромережі моторного відсіку внаслідок ДТП.
Того ж дня в селищі Кельменці Кельменецької територіальної громади Дністровського району виникло загоряння легкового автомобіля. Про пожежу Службу порятунку повідомили очевидці.
Площа пожежі становить 2 кв.м.
За висновками фахівців причиною пожежі є несправність електричної системи автомобіля.
Також рятувальники ліквідували пожежу в закинутій будівлі у Чернівцях. Пожежу помітив очевидець, який проходив повз та зателефонував батькові, який в свою чергу повідомив Службу порятунку про виникнення загоряння. Площа пожежі склала 20 кв.м. За висновками фахівців причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.
Окрім того за минулу добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі на відкритій території В с. Могилівка горіла суха трава. Пожежу помітили очевидці. На момент прибуття деесенесників площа пожежі склала 1 га. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, що була на момент прибуття.А у Кіцмані горіло сміттєзвалище. Площа пожежі склала 150 кв.м. Причини даних пожеж встановлюються фахівцями.