русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  13 серпня 2024 12:00 

Судитимуть чернівчанина, який зберігав дитячу порнографію

підтримай автора: оригінал
10
1.2k
0
У Чернівцях судитимуть чоловіка, який зберігав дитячу порнографію.
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
За даними слідства, 51-річний житель Чернівців, використовуючи власний ноутбук, завантажив з всесвітньої мережі Інтернет та зберігав відеопродукцію з дитячою порнографією.
За результатами проведених обшуків за місцем проживання обвинуваченого, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку.
Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи у пам'яті ноутбука зберігались файли, що містять дитячу порнографію.
Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області ДКП НП України та ВМП ГУНП в Чернівецькій області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом умисного одержання доступу до дитячої порнографії та її зберігання з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем (ч. 1 ст. 301-1 КК України).
Редактор: Анна Семьонова
13-08-2024, 12:00