русский корабльнахуй
 
Чернівці  12 серпня 2024 13:40 

За добу на Буковині трапилось одразу три ДТП з постраждалими

підтримай автора: оригінал
12
1.1k
0
Фото: Національна поліція
Обставини та подробиці аварій, у яких травмувались буковинці, читайте в матеріалі Медіа агентства АСС.
Учора, 11 серпня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим пішоходом у селі Кам'янка Чернівецького району. Попередньо правоохоронці встановили, що 18-річний житель села, керуючи мотоциклом «Geon», наїхав на 59-річного пішохода.
У ДТП місцевий житель отримав травми. Медики госпіталізували його для надання необхідної допомоги, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
Ще одна аварія трапилася у Боянах. 56-річний житель села Тарасівці, керуючи автомобілем «Ford Transit Connec», зіткнувся з транспортним засобом «ВАЗ-2107», яким керував 49-річний житель Припруття.
Водій «ВАЗу» травмувався, лікарі госпіталізували його до медичного закладу.
Цієї ж ночі правоохоронці задокументували ДТП з потерпілим у селі Подвірне. Поліцейські з’ясували, що 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Viper», не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з мотоциклом «Spark», яким керував 15-річний хлопець. Він в аварії отримав травми.
Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.