русский корабльнахуй
 
Новини України  11 серпня 2024 15:17 

Україна завершила боротьбу на Олімпіаді у Парижі

підтримай автора: оригінал
11
1.1k
0
Сьогодні, 11 серпня, завершуються Олімпійські ігри у Парижі. В останній день змагань Україну представляв один спортсмен. Йдеться про борця вільного стилю у ваговій категорії до 97 кілограмів Муразі Мчедлідзе.
У втішній сутичці українець переміг представника ПАР Ніколаса Де Ланже – 4:2.
Ця звитяга дозволила Муразі отримати шанс поборотися за бронзову нагороду. Суперником Мчедлідзе у цьому поєдинку був перший сіяний представник Азербайджану Магомедхан Магомедов.
Магомедов володів перевагою протягом всієї сутички та достроково здобув перемогу з рахунком 10:0.
Таким чином Мчедлідзе завершив Олімпіаду на п'ятому місці. Варто зазначити, що це є найкращим результатом для українських борців вільного стилю, починаючи з Олімпіади у Ріо у 2016 році. Також українська чоловіча вільна боротьба уже 12 років не приносить Україні медалей з Олімпійських Ігор.
Які медалі завоювала Україна
Золото - збірна з фехтування (Ольга Харлан, Юлія Бакастова та Аліна Комащук, Олена Кравацька), Ярослава Магучіх (стрибки у висоту), Олександр Хижняк (бокс).
Срібло - Сергій Куліш (стрільба з гвинтівки), Парвіз Насібов (греко-римська боротьба), Ірина Коляденко (вільна боротьба), Анастасія Рибачок і Людмила Лузан (веслування в каное-двійці), Ілля Ковтун (вправи на брусах).
Бронза - Ольга Харлан (фехтування), Ірина Геращенко (стрибки у висоту), Михайло Кохан (метання молота), Жан Беленюк (греко-римська боротьба).
Редактор: Алісія Давид
11-08-2024, 15:17