русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  10 серпня 2024 11:11 

На Буковині - три ДТП з потерпілими, в одній одна зі смертельним наслідком. Подробиці від поліції

підтримай автора: оригінал
13
961
0
9 серпня у селі Бочківці, в результаті зіткнення мотоцикла з автомобілем, травмувався неповнолітній кермувальник двоколісного транспортного засобу. Цього ж дня в селі Старі Бросківці сталася летальна аварія, внаслідок якої загинув 42-річний місцевий житель. Ще одна автопригода, в якій травмувалися двоє буковинців, трапилася в селі Струмок. Наразі за всіма фактами ДТП поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини.
Учора, 9 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим в селі Бочківці. Працюючи на місці аварії, поліцейські попередньо з’ясували, що 15-річний кермувальник мотоцикла «Lifan» зіткнувся з автомобілем «Renault Koleos», під керуванням 50-річного жителя Дністровського району. (На головному фото)
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, в результаті ДТП, мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Медики доправили потерпілого до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.
Ще одна аварія сталася в селі Старі Бросківці. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП.
Поліцейські попередньо встановили, що 42-річний водій мотоцикла «Senke» допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Touran», під керуванням 33-річної жительки села Привороки.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст отримав травми не сумісні з життям.
Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи.
Також цього дня співробітники поліції задокументували ще одну ДТП в адміністративних межах села Струмок. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції.
Поліцейські попередньо з’ясували, що 22-річний житель села Молниця, керуючи автомобілем «Lexus», не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля в кювет.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та його 58-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу.
Відомості про вказані факти дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Тривають досудові розслідування.