русский корабльнахуй
 
Новини  09 серпня 2024 20:00 

Велика Британія запровадила нові санкції проти Білорусі

підтримай автора: оригінал
13
-
-
У четвер, 9 серпня, Велика Британія оголосила про запровадження санкцій проти ще семи фізичних і юридичних осіб у Білорусі.
Загальна кількість санкційних обмежень проти Білорусі становить понад 200, йдеться у повідомленні пресслужби уряду країни.
За даними уряду Британії, “серед нових фігурантів санкційного списку опинилися командири чотирьох колоній, де утримувалися політичні в’язні та де зафіксовано численні порушення прав людини”.
Крім того, в уряді кажуть, що “Британія запровадила санкції проти трьох білоруських підприємств оборонного та військово-промислового сектору. Ці компанії підтримували незаконне вторгнення Росії в Україну, надаючи обладнання, логістичну підтримку і дозволяючи використання території та повітряного простору Білорусі для атак”.
Запровадження санкцій проти цих підприємств позбавляє їх можливості вести бізнес із британськими компаніями, уточнили у відомстві.
“Ці заходи підкреслюють рішучість Великої Британії та її союзників продовжувати тиск на режим Лукашенка за його репресивні дії всередині країни і підтримку російської агресії в Україні”, – наголошують в уряді.